Thursday, January 20, 2011

lets talk about L.O.V.E

sume org cakap zaman remaja nie best....
yes i admit it.....
it is a very fantastic time......
tambah2 kalo da msuk U...huhuhu bez gle....
time ni kite xtlalu kcik or besar...tngh2 lorh senang citer......hihihi....
mase ni la orng nak cari cinte la apaela hiihhi......
remaja sume nak try hahahahha
jatoh cinte tu mmng sinonim la hahahah....
.....tapi for me i never make love with someone yet..........
i`m single and available....'available ke???'hahahaha...tu yang kite xtau.....
hahha of coz la available but with the right way.....
i'm also a girl that have feeling ok.....
org ske tnye nape xde boyfriend???
hello i`ve many boyfriend but still dont have the 'special' one huhuhu..........
actually i dont have any particular answer for this question....
maybe blom sedia lg....or maybe aku xske terikat huhuhuu......
tapi kalo aku ckap xteringin nak bercinte tu mmng la bohong kan??hahahah....
xnormal la kalo ckap cmtu....
tapi ntah la......
bile cakp sal ni aku teringt ayah aku cakp pompuan ni kne jd jinak2 merpati...
orng nak rapat nak kwn bleh tapi nak lebih2....opssss sory u did at wrong person la bro hihihihihi...........
sometime tu kan ade orng ckap aku ni choosy la,,(mmng la kne choosy ckit coz he is gonna be our partner ok),,
,xlaku la,,bajet la,,
lantak la ape orng nak ckp jnji orng yg knal aku tau aku cmne.......kan nana kan???hihihi...
[special for ros:ari tu ko ajk aku cari ssme bf kan kalo da keje nnt???INSYAALLAH nnt kite cari ea....
da ade duet sndiri  nnt...skng kite make friend with eveyone;)....]
kalo nak ade bf nnt aku nak la ade duet sndiri keta sendiri baru bez kuar dating hahahaahah.......
nmpak educated n profsional ckit hihihihi.....
(bkn ckit bnyk kot hihihihi)
[special for nana:i knw dat u will read out my blog hahahah kantoi:P...btw ang stuju kan ngn aku...kan2??hahahahah:P]
maybe one day ill find my prince charming......juz wait n see hahahaah.......:Psempena post kali ni i wanna share satu lirik lgu huhuhu...."lelaki idaman"by Melly Gouslaw:)


oh tak pernah kuduga
hidup ini menjadi berubah
cahaya gemerlap di sini
sinari setiap langkahku

oh semenjak denganmu
semua gundah menjadi berubah
yang tinggal semua tentang cinta
kembali tumbuh di hati

di hatiku hanya ada kamu sayang
di mimpi malamku ada kamu sayang
semua ini hanyalah untukmu sayang
sebuah lagu tercipta hanyalah untukmu

reff2: oh lelaki idaman
memang kamu tak ada yg lain
semua gambaran idola
segalanya ada padamu

oh semenjak denganmu
semua gundah menjadi berubah
yang tinggal semua tentang cinta
kembali tumbuh di hati

   oh aku bahagia
   ada engkau lelakiku

di hatiku hanya ada kamu sayang
mimpi malamku ada kamu sayang
semua ini hanyalah untukmu sayang
sebuah lagu tercipta hanyalah untukmu
oh asmara

di hatiku hanya ada kamu sayang
di mimpi malamku ada kamu sayang
semua ini hanyalah untukmu sayang
sebuah lagu tercipta hanyalah untukmu

4 comments:

  1. huhu..:)) bngga2 name aq ada..haha..yup cik fatin..i totally agree with u.."profesional n educated"..thumbs up for u..:)
    so..nnt bile nk cari kau roger2 aq taw..haha..tp nk kawen hrp2 la kau x bg aq mkn biskut lutut ngn air kosong ye makcik!!..nnt aq ngn tikah xnk g kau kawen.."kedekut",,hahaha..<3

    ReplyDelete
  2. hahahah....ok:)ala ko ngntikah aku bgi up ckit mkn biskut lemak ngn air kosong ade ais...hahahahahah:P ok x>>>korng jgn nk demand2 nnt kne babab...btw kalo aku kawen ko mst da ade ank kn2??hahahaha.....o ye jgn lpe bwk hadiah skli ea.hihihii

    ReplyDelete
  3. haha..biskut lemak yg tawar tu ke??haha..x mao la aq..kate roomate, bleh la demand lebih2..:P aq ada ank??time tue aq yg x kawen lg kot..ntah2 aq kawen ko yg da berduyun2 ank..penoh 1 kereta..hahahahahahaha :D:D

    ReplyDelete
  4. hahahhaahah mne bleh.....aku plak kne....xpe2 aku nak ko kawen dlu hihihihi.....nnt ko g hneymoon aku ikot skli ea???hahahahahahaha:PPPP

    ReplyDelete