Saturday, January 8, 2011

sem1 di "penjara jiwa"

 xtau nak mula dari mne....
yang aku ingt first day nak dtng sini,aku stay kat umah my uncle kat sg.besi....
then pagi tu aku ngn my mom n my sister plus my cousin pon siap la nak dtng ke 'jail'..
eh2 slap plk i mean uia...:P.....
lpas orng solat jumaat sesi registration untuk gurls pon start....
dlm kul 2 lbih aku dgn mka toyanya smpai la kat uia....
berenti je keta aku pon bkk pintu n trun dgn bangganya..
mklum la ade smeone tngh pndang huhuhuhu.......
ttbe ketepuk amek kau....
skali hndphone aku jtoh cium bumi....
aku yg tngh bgos cntrol cun la knon dgn spontan mnggelabah biawak jerit "handphone aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"dgn xmalunya aku amek phone tu n cium bnyak kali.....
eh2 mamat td ade kat dpan la....
aku pon snyum jela kat dye....da temalu xtau nak wat ape da....
mke dye mmng nmpak sngt tngh tahan gelak.....
huhuhuhu malu gle....
untuk mngcoverkan mlu aku,,,aku pon wat2 la tnye kat dye "al-malik faisal hall kat mne ea???"dye pon dgn mke yg mcm tngh tahan gelak pon gtau "kat sane"....
aku pon jalan n xpandang da kat blkng malu la weh!!!!!!!!tngh baeknye jln,,,ttbe kasut aku bunyi mcm pelik je...tngk2 tumit heels aku tcabut......
ala mcm mne ni!!!nak tkar ksut da xsmpat ni.bia jela...bkn org perasan pon hahhaha....lgpon bnyi dye best ape huuhuh.....
then aku pon dpt la kunci blik...makcik kerani tu cakap blik aku 308...aku pon pg 308...skali pntu xleh knci....roomates yg laen xsmpai lg...adoyai...mlm tu aku tido ngan jiran depan....sbb xde roomates yg laen huhuhu....
mlm tu aku pon ngis la...homesick lorh...tngh ngis2 tu aku amek la kunci blik aku tu sbb cousin aku bg rantai dye soh aku letak kunci...waaaa baek kan dye???
(tq mirul aku still gne rantai ang tu huhuhu )...
belek punye belek aku perasan bilik aku tu sbnarnye 803..bkn 308!!!huh sengal....
esoknye aku kne la pg pndah blik....here i started to know all my roomates.....
yg kelakarnye dorng ingt aku bdk medik hahahahah:P......
ape la korang aku salah bilik tau x????
emm actually bnyk lg cite tapi mls nak taip huhuhu...next post i cite mcm mne orentation i kat cni....
daaaaaaa...
adios!!!

1 comment:

  1. ingatkan panjang :P he he he.. pendek je upenye :P
    i can write twice as long and in shorter period of time :P

    ReplyDelete