Monday, February 28, 2011

sem2 n birthday!!:)

yuhuuuu.....
da berabok da aku pnye blg ni..
.hihihi lame xupdate....
busy exam la aritu.....huhuhuhu......
(nana aku da update..
puas ati??hhahaha
laen kali xyah la nak bg tau satu dunia aku xupdate blog hahahah:P
nnt abeh la orng tau aku ade blog:PPPP
blog aku ni untk orng2 tertntu je hahahahah:P
btw hadiah aku jgn lupa huhuhu)
(kpd yg tnggu my new post ni...hihihi nah bace ar:PPP)
.

post kali ni nak citer sal sem2 la....
emmm sem2 start ble my mom antar kat prison la opppssss......
mcm2 da berubah mase sem ni....
classmate baru,class baru lecterr baru,baju kurng baru(uniform kat uia)heheheh
mereka2 yg still same class ngn aku juz brape kerat je....
xbezz tol.....:(
xpe la mybe ade hikmah huhuhuu....
sem2 ni rasenye xde la bnyak sngt bnde2 mmlukan jadi kat aku tikah n ros hahahahahah.......
mase sem1 dlu laen la....
 mcm2 jd kat ktorng...(kan ros kan??).....
sem ni ktorng da terror hahhaaha......
so skit jela xcidnt xdingini belaku huhuhuhu.........
oo ye dkat nak abeh sem2 its time for my birthday:)
 it is on 2th february.....
so dapat hadiah uhuhhuu........
bezzz....
thnkz ye dude....
love u all:)
then ade jgk mereka2 yg berhati mulia celebrate my birthday!!!
OMG!!! guyz u are so nice and xtau cmne nak balas....
dorng celebrate besday ktorng 2orng....ros pnye besday on1st feb:)


beside me...ezad aka dato:)


kek:)

perhati tol2 ape dye tulis hahahha:P

mereka2 yg terlibat dlm mjayakan party ni...tq guyz:)

tok dalang dlm kes mnsurprise kan akun ros:P

bajet comey:Phahhaha

kek from jabir:)

ni sorng lg mnyusahkan dri sendri untk celebrate besday aku:P

:)

tq ye sume...xtau nak balas cmne.....korng sume baek gle.....:)


kanak2 riang hahah:P


tq so much kpade sume yg terlibat:
tikah,ros,dato,shaqir aka moyng:P,haez,marzuqi n bai for the party on 8th february:)
jabir,boka,fariza,zatul n mirul for the party on 9th february:)
ALLAH jela leh blas sume kbaikan korng:)
may ALLAH bless us ye....
huhu da mcm skema la plk ucpan aku hahhah:P
xpe ar bkn sllu pon hheheheh

gambar2 kat bawah plk hadiah yg dorng bagi huhuhu:)





actually bnyak lg nak tulis hahahha mklum la da lame xmerapu kat sni....
tapi internet ni lembab mcm sipot so mybe next time...
xpe cuti lame beb:)
so enjoy ur life:)