Wednesday, March 2, 2011

the answer is here:)

haloooo~~~~~~~~
hahahhaha actually skang ni xde idea nak tulis ape tapi ttbe je tngn rase gatai nak menaip hahhahah:PPPP.....
so i think this is the suitable time for me to update my blog:))hehehehehe........
.nak ckap sal ape ea????
ha!!!!!!!!!!adela mereka2 yg menanyakan ttng  the characteristic of men that women are looking for.....
hahahha actually  it is more to what 'im looking for' hahhahahahah:P....
so soalan anda akan terjawab di sini:)
enjoy:)))
*gentleman
-gentleman ni sbnarnye depand kat opinion sndri...for me genleman is a man who dare to confess his feeling to his beloved one:)ha laki cmni baru macho hahhaha....ni x.....nak no fon tapi soh kwn tlng mnx....bile pmpuan jual mahal da give up...xpon kate mcm2 kat gurl tue.....ish2 xpatot tol la:(...xgenleman lngsung hahhahah.....

*funny!!:)
-fakta menyatakan lelaki yg funny ni lbih disukai..hahahhah...the same goes to me...i love to spend my time with someone who can make me laugh:D........mereka2 yg berperangai begini akan lebih diingati dan dikenang daripade mreka2 yg serius dan xleh bgurau hahhahha:)........sllunye orng yg funny ni jgk ske mnyakat so korng kne ingt da pndai mnyakat so kne la pndai pjuk blik yee...kang xpasal2 dapat sbijik pnumbuk,, patah gigi hahhahah:P


*matured:D
-matured disni bknnye mmbawa mksud tua...heheheheeh.....lelaki kne la teror nak selesaikan mslah...huhuhu tapi kat sni xbermkne anda kne mngabaikn opinion pmpuan.....lelaki kan ade 9 akl satu nafsu & pmpuan plak 9 nfsu satu akal....so cube byngkan kalo sume ni bgabung...so lngkap la 10 akal n 10 nafsu....ha!!!then trbntukla satu solution yg kreatif dan inovatif:)kn??hihihi


*pembimbing& caring
-bimbing for me bkn maksud kongkong hihihihi.....:P u have to guide women that u love...not only ur girlfreinds or wife but include ur mom ,sister and so on:)u have to act wisely ble orng2 yg dsyngi mnx nasihat ke,ngadu pape ke.....then it will shows how caring u are towards that person:)


*seorng lelaki haruslah mmakai jam tngn......
  -yela orng laki dah la aksesori xbrape nak ade...hahhaha.....then xpkai jam plk...adoyai nmpk           xsmart  bro...cube kalo pkai,,, nmpak la ade smthng kat tngn tu....then it also shows how profesional u are,,,and the most important orng akn assume that anda seorng yg mmatuhi masa......:)




 *you have to wear perfume:)
- i dont know why but im more attracted to a person who has a fragrant odor.....ala sbenarnye sume orng cmtu sume ske yg wngi kn2??so men u should take notice about it ya:)
*a smart hair cut
- frankly speaking,,,sume gurl kat donia ni ske boy yg rmbut kemas.....xde la selekeh je,,,,oppsssss.....
for me i love a man who has a short hair and terpacak......:)nampak simple tapi OMG it is cool.........huhuhu
 *berkerjaya or ambitious
-senang ckap xde sape nak hidop ngn laki yg pemalas.....dlm era kemodenan ni hihihi(ayat skema jap) xde sape nak hdup ngn laki yg xde duet... i mean xde keje...kalo ade pon satu dlm sejuta hahhah and maybe that girl xbape nak btol,,,oppppssssss hahhahaha........kalo hdop miskin pon tapi still ade usaha insyaALLAH anda tergolng dlm golngn yg dicari oleh prmpuan :)

*sports
-haaaaa ni mcm xpntng je but for me it is importnt!hahahha...lelaki kan da mmng synonym ngn sport xspcially football...so kalo lelaki xmnt sports xkire la ape2 pon nmpak mcm xcool je...huhuhu sory la bro u xmnt sports then u mnat ape??make-up??hahhah oh no.....hahahaha:P i pon kdng2 tngk bola (even tngk dgn mlut yg xreti diam hahhaha:P)

*bkn mata keranjang
-haa ni golongan lelaki sengal....sume pmpuan dye nak...adoyai bro tlong la.....'kang kne bku ngn ruas baru tau.....:P' kdng2 mke xtara mne pon gatainye lbih2 plk hahahh:Popsssssssss:P actually kite leh beza tau kalo laki yg gatal ni ngn lelaki yg saje2 nak ngusik:P.........hahhaha so boys out there be careful hahhah....gurl pon teror mntafsir orng la skng ni hahahh:P gurl power:)



huhuhu mcm da bnyak kan aku mrapu kat sni............actually banyak lg nak tulis tapi i have work to do right now...kalo nak tau lbih lnjut hbngi aku ASAP hahahahahahhahh:P.....tapi ape2 pon yg pnting kne ade kat lelaki adela asas agama dye....xgune kalo sume kat atas tu perfect tapi bile soh bace doa qunut huhuhu peluh kuar mcm orng lari pecut 1500km hahhah:P


p/s kpde yg tnye:xtau la korng bace ke x....hopefully bace la...hahaha...:P..puas ati da tau??hihihihi....oo btw kalo saye nak cari bf pon kalo bleh saye xnak yg muda dari saye rase mcm adek je huhuhu..same umo ok lg.....or xnak la tua smpai leh pnggl pakcik hahahh:PP
p/s ros:ko nak tmbah ape2 ciri lg ke??hahhahah:PP


10 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. adoi..sakit mte aku cik adek oit..ijau nye la tulisan kau tue!! haha..aku org 1st aku rse nie..mmg sesuai la ko tngglkn p/s kat aku en..:P

    of coz ada,,ko trtnggl fatin..

    1: bukan panas baran ye
    2: rendah egonya
    3: tough..haha :P
    4: x rendah dari kite
    5: solat x tnggl..yg nie 1st spatutnye..n taw bnyk psl agama..bru leh bimbing pompuan n keluarga..
    6: TIDAK MEROKOK!!..nie 2nd patutnye:P haha
    7: ikhlas..jujur..setia..bertnggungjawab..:)
    haa tu je kot..

    p/s:fatin sokong x??

    ReplyDelete
  3. hahhah aku mmng saje nak bg ko skit mat hahahha:Pbiase la aku 'strking'is the best colour for me hahahah:P
    ye2 aku skong...sbnarnye bnyak lgi aku nak tulis tapi xde mase tadi.....
    aku pling skong bab panas baran and xmerokok tu hahahah...lelaki dorng kene cool.....jgn marah2 sllu....hahahah...tapi kalo marah orng takot,,,,,
    then agama tu xyah citer la mmng wajib pon...huhuhu....yg no 7 tu pon perlu jgk tu hahahahah.......kalo physical tu aku xkesah sngt tapi sape xnak yg good looking kan hihihih:)
    ko rase ade xea laki yg perfect cmni??hahahah,,,,aku rase xde...kalo ade pon mst dye nak gurl yg perfect jgk huhuhu:(

    ReplyDelete
  4. num 3 n 4 je kot x lepas :P

    ReplyDelete
  5. hahhah perlu ke tnye kat public mcm ni??hahaha:Psengal gle wekkkk:P

    ReplyDelete
  6. buat mcm ramai bce blog die :P

    ReplyDelete
  7. hhaha mmng la xramai tapi ade la orng2 yg akan bace hahahha:PPPP

    ReplyDelete