Thursday, March 10, 2011

dreams:))

everyone has their own dreams.......:)
the same goes to me.......:))
i have many dreams to be fulfilled...........
hahahah so for this post im gonna story a lil bit about my dreams......:)
huhuuhhu.........lets read:))))

*i wanna be an engineer
this is my ambition actually.... tapi ni dream jngka masa pnjng la...skng ni i think im in the rght way untk jd engineer:)).........im taking foundation in engineering and computer science.....so i really hope ill be an engineer one day:).........engineer ape xnak gtau kat sni hahahah:P......for me engineering is a very challenging job to women.........kalo bleh nak jd engneer yg ade Ir kat dpan name tu hiihihih:) INSYAALLAH:))ameennnn.......

*i wanna have my own restraunt or saloon or spa....
hahahahha.........nie la orng pnggl mngumpul aset huhuuhu:)))...xkan la smpai ke tua nak jd engneer kan huuhhuu,,(insyaALLAH kalo jd la)....so kite kne ade perancngn untk hari yg akn datng kan2??.........so i nak wat business mcm ni....kalo bkk kedai solek menyolek ni best jgk...huhuh xpon jadi wedding plnner:))best!!!.....

*wanita yg berjaya dan berkerjaya
kalo xdapat pon wat pape di ats...at least i have a work dan bergelar a successful woman.....for me a woman nowaday must have a job....so nnt xkan timbul masalah di kemudian hari.....and the most important thing is lelaki xkan pndang rendah....dan perempuan2 yg berkerjaya xmudah diperkotakatikkn:))))
*nak jadi a princess!!!!!!!!
i dont knw why.....i love to be a princess hahahah....even orng ckap kalo jd princess xde life....24 hours orng ikot...orng jage,,,,ye bab tu mmng la xbest tapi yg bes nye.......bleh paki dress cntek....duet bnyak,,leh g shoppng hari2...OMG,,,,i cn imagine how happy i am....:)))beli baju cntek2 hahahah..bezz gle...tapi drems ni stakat dreams jela...it never comes true.........tapi its ok for me.....jadi diri sendiri lagi best:))
*wanna have my own car!!!
huhuhuh ni mmng da terimpi2 dari dlu lg huuhuhu...........nak ade kreta sendri:)))bez nye drive sorng2 pg keje....hahahahh:))))baru nmpak elegnt n profsional:)))
kalo my kereta nnt nak wat mcm kete dlm fast furious tue...hahhaah...baru laju.....design dye kne ar cntek gle hahahah:P:P:P....makne kate kalo dari jauh pon orng da knl kete sape hahahah:PPPP


*lelaki idaman~~
sume pmpuan nak...xnak comment pnjng coz sal ni da wat post ari tu hahahah:P:Ptapi its one of my dreams la huhuhuuh:PPPPP.......



huhuhuhu actually bnyak lg my dreams...tapi tnet ni sengal gle...so i think i'll stop here.....ape2 pon sbgai umat islam i dream to enter jannah of cos.....:))))that is the most important dream........and nak jadi manusia yg berjaya di dunia dan di akhirat:)))ameennnnn........:)))

5 comments:

  1. pendek tapi still best ape dibace :)

    ReplyDelete
  2. hahahah line mcm ape lg....xlarat nak tnggu.....actually bnyak lg ni:(huuhhuuh

    ReplyDelete
  3. la.. tu tande kena update selalu :)

    ReplyDelete
  4. hahahah xde kne mngene line dgn update sllu hahhaha:Px reasonable lngsung:Pasek nak soh orng je update :P

    ReplyDelete
  5. sbb org nak bace.. ye la.. bile line teruk, x dpt update byk... so nak jadi byk.. kena update selalu :D

    ReplyDelete